088 751 8486, 088 861 2987

Ресторант и Басейн

Може да се насладите на нашата национална кухня,прясна риба и мн други асортименти.
Ресторанта предлага разнообразно обедно меню всеки ден от 12 до 17 часа
Тихата и приятна музика ще допилни цялостното изживяване при нас.

Ресторант-Храната, която предлагаме е винаги прясно приготвена специално за Вас. Така че, не се учудвайте, ако трябва да изчакате малко това, което сте поръчали, заслужава си, уверяваме Ви!

Допълнително, ние Ви даваме възможност предварително да си поръчате вечерята, а ние ще ги сервираме във времето определено от Вас.

Изключително старание и внимание е вложено в обедното ни меню, което присъства през целия сезон ,и поднася очарованието на домашно приготвената храна

Уют, топлина,  собствен стил и вкусна храна…

Събития-Всеки щастлив повод, който празнувате при нас, приемаме като наш личен. Няма нищо по-прекрасно от това да се обърнем назад и да видим, колко нови приятели сме създали, особено за краткото и първоначално формално познанство.

При нас можеш да отпразнуваш своя рожден ден, годишнина, моминско парти или друг личен празник с много стил и въобръжение. Капацитет на гостите до 100 души.

Басейн

 

Лято. Слънце. Море.

Басейнът на „Golden Place“ разполага с басейн на три различни нива ,джакузи и над 20 шезлонга, оборудвани с масички и чадъри. Релакс зона с шатри и сървиз обслужване ,където може да се насладите на нашите коктейли.